ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 15% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Επιστροφές
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών.  Μπορείτε να στείλετε πίσω την παραγγελία σας σε περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό (λεκέδες, τρύπες κ.τ.λ.). Ενημερώστε μας πρώτα μέσω τηλεφώνου στο 2310553535 ή με email στο support@dansport.gr και θα σας εξηγήσουμε πλήρως την διαδικασία επιστροφής. Σε περίπτωση που ευθυνόμαστε εμείς για οποιοδήποτε λάθος έχει γίνει στην παραγγελία σας, μπορείτε να ζητήσετε και επιστροφή χρημάτων.
Μεταφορικά - Έξοδα Αποστολής
Για αγορές άνω των 35€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μας για τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε με μόνο 2,00 ευρώ! Επιπλέον, αν έχετε επιλέξει Πληρωμή με Αντικαταβολή, η παραγγελία σας θα επιβαρυνθεί με τα Τέλη Αντικαταβολής (2,00€). Όλες οι παραγγελίες στέλνονται την επόμενη μέρα και χρειάζονται 3-5 εργάσιμες μέρες για να φτάσουν στη διεύθυνσή σας.
Τρόποι Πληρωμής
Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι: πληρωμή με αντικαταβολή (+2,00€) και κατάθεση σε λογαριασμό. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση σε λογαριασμό, για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό εντός 5 ημερών σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπεζών:

Εθνική Τράπεζα: 214 40307961
Alpha Bank: 70100 20020 17627
Τράπεζα Πειραιώς: 5231072 706561
Για ταχύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση. 
Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Dansport.gr δεν είναι μία ανώνυμη ιστοσελίδα. Πρόκειται για το διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας Dansport, η οποία λειτουργεί πάνω από 25 χρόνια στο χώρο! Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αποστολή της παραγγελίας σας και όχι για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.